Tilpass lydinnstillingene i Uber Driver-appen

Du kan tilpasse lydinnstillingene i sjåførappen etter dine behov og preferanser mens du kjører.

Slik får du tilgang til lydinnstillingene:

1. Trykk på menyikonet (tre linjer)
  2. Velg konto deretter App-innstillinger
  3. Gå til Lyd og stemme for å tilpasse innstillingene dine

Juster volumkontrollen

I tillegg til å kontrollere volumet på telefonen, kan du også angi appens volum til dempet, normalt eller høyt. Dette gjør at du kan justere volumet for tale og reisevarsler (f.eks. turforespørsler, kansellerte turer osv.) uten å endre telefonens voluminnstillinger.

• Standardinnstilling: Høyt

• Profesjonelt tips: Hold appvolumet innstilt på høyt for å speile volumet på telefonen. For å teste endringene må du koble deg til og lytte etter lyden som indikerer at du har logget deg på.

Lytt til passasjerenes meldinger

Appen kan lese passasjermeldinger opp. Dette kan bidra til å holde øynene på veien og hendene på rattet.

• Standardinnstilling: På

• Profesjonelt tips: La denne funksjonen være på, slik at du aldri går glipp av en melding fra en passasjer.

Kunngjøring av turvarsler

Appen kan kunngjøre viktige turvarsler, for eksempel henting av nye passasjerer, informasjon om den neste passasjeren, endringer i ankomststedet og kanselleringer.

• Standardinnstilling: Av

• Profesjonelt tips: Slå på denne funksjonen, slik at du ikke går glipp av viktige oppdateringer.

Stemmenavigasjon

Når du bruker Uber Navigation, kan du få opplest detaljerte veibeskrivelser. Denne funksjonen fungerer kun i detaljert rutemodus.

• Standardinnstilling: På

• Profesjonelt tips: Behold denne funksjonen på, spesielt hvis du er mindre kjent i området du kjører i.

• Trykk på for å slå av denne funksjonen Navigasjonsboks og slå av lydikonet.

Bruker Bluetooth

For biler som er utstyrt med Bluetooth, kan du koble til telefonen din og tillate sjåførappen å få veibeskrivelser, varsler, turvarsler og meldinger høyt.

• Hvis du spiller av lyd via Bluetooth, vil appen avbryte den i en kort stund for å lese høyt eventuelle turvarsler, veibeskrivelser eller andre tale- og tonelyder. Når du er ferdig, skal bilen din begynne å spille av musikk eller annen lyd igjen.

Husk: Noen sjåfører har hatt problemer med at applyden ikke fungerer ved tilkobling både til Bluetooth og en strømkilde. Vi jobber med å løse dette.