Turforespørsler fra personer under 18 år

For å kunne ha en Uber-konto og kunne be om turer må en passasjer ha fylt 18 år. Personer yngre enn dette må være i følge av en voksen over 18 år på samtlige turer.

Som sjåfør bør du avslå turforespørsler hvis du mener at personen som ber om turen er under 18. Hvis du er i tvil om passasjerer er mindreårige når du plukker dem opp, kan du be dem fremvise gyldig førerkort eller ID-kort for bekreftelse. Ikke start turen eller la en passasjer sitte på dersom vedkommende er mindreårig.