Uber Eats forsikringsprogram

Forsikringsprogrammet for Uber-leveringspartnere gjelder fra en leveringspartner godtar en leveringsforespørsel, til leveringen er avsluttet eller kansellert, for leveringspartnere med sykkel, motorsykkel eller kei-bil i Japan.

I tillegg til tidligere dekning av tredjeparts personskade og skade på tredjeparts eiendom, blir det også kompensert for skader på leveringspartnere fra og med oktober 2019. Det er ikke nødvendig å melde seg på, og det medfører ingen ekstra kostnader for leveringspartnere. (Klikk på lenken nedenfor for mer informasjon, som gjeldende vilkår)

Dersom det skulle skje en ulykke under levering: Sjekk først sikkerheten til alle involverte parter og kontakt nødetatene om nødvendig. Du kan ringe lokale nødetater via sikkerhetsverktøyet i appen. Trykk på skjoldikonet nederst til venstre på kartskjermen.
Deretter må du kontakte Ubers brukerstøtte så snart som mulig for å gi oss opplysninger om ulykken. Du kan rapportere via hjelp-delen i appen, fra «Problemer med reisen og justeringer», og skrive inn informasjon under «Jeg var involvert i en ulykke». Når vi blir informert om en ulykke, gjennomgår et spesialisert team hendelsen og iverksetter tiltak etter behov.