Krav til kjøretøy

Krav til kjøretøy kan variere fra by til by. Generelt kan du se kjøretøykravene for uberX og UberBlack nedenfor:

UberX er et rimelig reisealternativ for passasjerer.

UberX-partnersjåførene bruker sine egne kjøretøy, som må oppfylle disse kravene:

– 2008-modell eller nyere
– Fire dører
– Klimaanlegg
– 5 seter

Vi godtar ikke klistremerker, pickuper, kassebiler eller varebiler. Vi kan ikke gjøre unntak.

Passasjerer velger UberBLACK for en luksusopplevelse på forespørsel.

For å kvalifisere for uberBLACK må du ha et godkjent kjøretøy for denne kategorien.

UberBLACK-kjøretøyene er av sedan- eller SUV-typen og må oppfylle disse kravene:

– Fire dører
– Klimaanlegg
– 5 seter
– Skinnseter
– Kun SVARTE kjøretøy

Se den komplette listen over godkjente kjøretøy her: