Verving av sjåfører

Alle som har en Uber-konto, har en personlig vervekode de kan gi til venner som er interessert i å opprette en passasjer- eller sjåførkonto. Du mottar belønninger når

• nye passasjerer oppgir vervekoden din før de ber om første tur
  • nye sjåfører registrerer seg med vervekoden din og deretter fullfører et bestemt antall turer eller oppfyller andre vilkår

Du kan kun motta én vervebelønning per person. Hvis personen du vervet, allerede er registrert for å kjøre eller levere, er det ikke sikkert du kvalifiserer til belønning.

Slik finner og deler du vervekoden din:

• Trykk på «Inviter venner nå» under «Inntjening» i appen. Du ser vervekoden din nederst på skjermen. Du kan også se en liste over hvem du har vervet, vervestatusen deres og belønningen du mottar når de tar første tur eller fullfører det påkrevde antallet turer.
  • Velg «Invitasjoner» fra hovedmenyen på partners.uber.com. Her finner du de samme opplysningene som i sjåførappen.
  • Hvis du bruker passasjerappen, velger du «Gratisreiser» fra appmenyen for å se vervekoden din og invitere venner.

Når en verving lykkes, får du beskjed via e-post eller i appen. Du finner belønningen under «Andre betalinger» på inntjeningsoversikten innen én til to uker.

Hvis du ikke har mottatt betaling for en passasjer du vervet, kan det hende passasjeren ikke oppga koden din under registreringen, eller at vedkommende ikke har tatt sin første tur ennå. Du kan gjerne oppmuntre vedkommende til å gjøre dette!

Merk: Vær oppmerksom på at sjåførkontoen din ikke viser totalt antall vellykkede vervinger. Personlige vervekoder kan ikke endres eller tilpasses. Selv om noen av dem du inviterer mottar en belønning for å registrere seg med vervekoden, kan de ikke se dette potensielle beløpet.