Hvem betaler bompenger?

Kjøretøyet ditt kan bli belastet bompenger og andre tilleggsgebyr for broer, tunneler, motorveier og ved flyplasser. Det er god praksis å montere en elektronisk brikke i kjøretøyet ditt, slik at du raskt kommer deg gjennom bompengestasjoner.

Når kjøretøyet ditt belastes bompenger eller tilleggsgebyr i løpet av en tur, legges beløpet automatisk til i prisen. Bompenger belastes passasjerer og tilbakebetales til deg, som beskrevet i «Inntjening»-fanen i appen.

Du kan også se prisen for en bestemt tur under «Turhistorikk» i sjåførappen:

1. Trykk på «Siste tur» øverst på skjermen.
  2. Trykk deretter på «Se daglig sammendrag».

Hvis du mener at turprisen ikke var medregnet bompengebeløpet du ble belastet, kan du bruke skjemaet nedenfor. Vi går igjennom saken og foretar nødvendige justeringer.