Hvordan registrerer jeg meg?

For å opprette en Uber-konto kreves

• en gyldig e-postadresse
  • et gyldig telefonnummer
  • opretting av passord
  • godkjenning av vilkårene
  • godkjenning av personvernerklæringen

Slik gjør du for å registrere deg:

1. Oppgi fornavn, etternavn, telefonnummer og foretrukket språk. Når vi mottar dette, sender vi en tekstmelding for å bekrefte telefonnummeret ditt.
  2. Skriv inn betalingsinformasjonen din. Legg til et kreditt- eller debetkort, så belastes du automatisk etter hver tur. Merk at vi ikke aksepterer forhåndsbetalte kort.
  3. Du mottar en e-post for å bekrefte registreringen. Når du har bekreftet, kan du be om turer i appen.