Oppdaterer enhetsspråket

Hvis du vil se Ubers apper og nettsteder på et foretrukket språk, kan du prøve å oppdatere språkinnstillingene på enheten din.

Før du oppdaterer språkinnstillingene, må du være oppmerksom på følgende:

• Hvis du oppdaterer språkinnstillingene på enheten, kan det hende at språket for hele enheten endres.
  • Det foretrukne språket ditt støttes kanskje ikke av Uber på grunn av tekniske begrensninger.

Se enhetens operativsystem og følg instruksjonene for å velge språk: