Problem med en kansellert bestilling

Slik kansellerer du en bestilling

Får jeg fortsatt betalt for kansellerte bestillinger?

Du får ikke betalt for bestillinger du velger å kansellere. Du får alltid betalt for bestillinger du klargjør.

Selv om kunden kansellerer bestillingen eller den aldri blir hentet av en leveringspartner, mottar du fortsatt betaling for bestillingen i det ukentlige betalingssammendraget ditt så lenge brukerstøtten bekrefter at du har utført bestillingen.

Du får imidlertid ikke betalt for ufylte bestillinger i disse tilfellene: * Brukerstøtte bekrefter at bestillingen ikke ble forberedt (f.eks. fordi du gikk tom for en vare eller bestillingen var for stor) * Restauranten din var stengt da budet ankom (f.eks. fordi du stengte tidlig og glemte å slå av nettbrettet, eller at åpningstidene er feil på menyen og må oppdateres)

Hvordan får jeg betalt for kansellerte bestillinger?

Hvis bestillingen kanselleres av kunden, bør brukerstøtten ringe deg for å bekrefte om bestillingen ble klargjort.

• Hvis bestillingen ble forberedtmottar du betalingen som normalt.
  • Hvis kunden kansellerte før bestillingen ble akseptert eller klargjort, mottar du ingen betaling.