Slik legger du til forsidebilder og menykatalogbilder

Hva er et forsidebilde?

Et forsidebilde er bildet som vises til kunder i appen når de ser utsalgsstedet ditt.

Hvis du vil sende inn et forsidebilde til godkjenning, må du kontakte brukerstøtten med bildet du ønsker å bruke. Du kan også laste opp dine egne forsidebilder gjennom Uber Eats Manager ved å følge trinnene nedenfor:

1. Logg deg på i Uber Eats Manager.
  2. Velg fanen Side for utsalgssted.
  3. Klikk på rullegardinmenyen øverst til høyre og velg Forsidebilde.
  4. Klikk på Oppdater forsidebildet.
  5. Last opp bildet og klikk på Lagre.

Etter at du har lastet opp forsidebildet ditt, kan du sjekke statusen:

• Venter betyr at forsidebildet ditt er under vurdering.
  • Godkjent betyr at forsidebildet ditt er godkjent og er synlig.
  • Avvist betyr at forsidebildet ditt ikke kan brukes. Hvis et forsidebilde er avvist, klikker du på Se årsaker for å se en detaljert liste over årsaker til avslaget.

Bilder som lastes opp, sendes direkte til teamet vårt for godkjenning av innhold for gjennomgang. Det nye forsidebildet flyttes til statusen «Venter på godkjenning». Når bildet er gjennomgått, blir det enten godkjent eller avvist. Hvis forsidebildet blir godkjent, kan det brukes på flere steder med alternativet Bruk på flere utsalgssteder. Vurderingsprosessen kan ta opptil tre virkedager.

Hvis du følger retningslinjene nedenfor, har du større sjanser for å få forsidebildet ditt godkjent:

• Estetisk tiltalende bilder.
  • Marginene må fylle den forventede dimensjonen (2880 piksler i bredden og 2304 piksler i høyden).
  • Bruk et JPEG-format med et sideforhold på 5:4.
  • Bildet må være sentrert, tilpasset og riktig beskåret.
  • Vis produkter og/eller måltider som er tilgjengelige for kundene.
  • Forsidebildet må inneholde varer som er relevante for utsalgsstedet (f.eks. blomster for en blomsterhandler) med enkel bakgrunn (tre, stein, marmor osv.).
  • Merkenavn er tillatt så lenge de ikke dominerer bildet og du eier eller har rett til å bruke navnet eller logoen (Tips: Bruk navnet med en myk skrifttype ved siden av hvis du vil).
  • Vi anbefaler ikke å bruke bilder som inkluderer personer (inkludert mindreårige, kjendiser og medarbeidere), siden dette krever at de godkjenner bruk av bildet.
  • Vurder politisk korrekte bilder når du viser produkter for voksne (for eksempel alkohol).

Hvordan legger jeg til bilder for menyen eller katalogvarene mine?

1. Åpne menyverktøyet og klikk på Oversikt.
  2. Klikk på et menyelement for å åpne sidepanelet Rediger element.
  3. Gå til Bilde, og enten dra og slipp bildet eller klikk på Bla gjennom filer.
  4. Klikk på Lagre etter at bildet er lastet opp.
  5. Klikk på Be om godkjenning når du ser popup-vinduet «Godkjenning kreves».
    • Enten godkjenner vi bildet eller så ber vi deg om å ta et nytt bilde og sende det inn på nytt.
    • Når bildet er godkjent, kan vi endre størrelsen, retningen, lyssettingen og/eller fargen på bildene dine.

Hvordan trekker jeg tilbake bildet mitt som er til godkjenning?

Du kan trekke tilbake bildet ditt ved å kontakte brukerstøtten eller via Uber Eats Manager:

1. Åpne menyverktøyet og klikk på Oversikt.
  2. Klikk på elementet, og velg deretter Avbryt bildeoppdateringen.
  3. Velg Trekk tilbake i popup-vinduet. Det ventende bildet blir fjernet.

Hvordan fjerner jeg et bilde fra menyen eller katalogen?

1. Åpne menyverktøyet og klikk på Oversikt.
  2. Klikk på et menyelement for å åpne sidepanelet Rediger element.
  3. Hold markøren over bildet og klikk på blyantikonet.
  4. Klikk på Slett og deretter på Ferdig og Lagre.

Hvordan erstatter jeg et bilde fra menyen eller katalogen?

1. Åpne menyverktøyet og klikk på Oversikt.
  2. Klikk på et menyelement for å åpne sidepanelet Rediger element.
  3. Hold markøren over bildet og klikk på blyantikonet.
  4. Velg Erstatt, og følg deretter instruksjonene for å legge til et nytt bilde.
  5. Klikk på Ferdig og deretter på Lagre.

Hvorfor ble bildet jeg sendte inn, redigert?

Bildet du sendte inn, kan ha blitt redigert for å overholde retningslinjene våre for bilder.

Finn ut mer om retningslinjene våre for bilder

Hvorfor ble bildet mitt avvist?

Hvis et bilde du sendte inn, ikke følger retningslinjene våre for bilder, kan det bli avvist. Hvis du vil sende inn bildet på nytt, sjekker du menyverktøyet vårt for å se årsaken(e) til avvisningen, og gjør endringer for å sende inn bildet på nytt.

Finn ut mer om retningslinjene våre for bilder

Hvilke andre ting bør jeg være oppmerksom på når jeg legger ut bilder?

Ved å laste opp bilder (1) representerer og garanterer du at du har bruksrettigheter og ikke bryter noen tredjepartsrettigheter, (2) underlisensierer du retten til disse bildene til Uber, inkludert retten til å modifisere bilder uten tillatelse og (3) frigir du Uber fra ansvar knyttet til slike bilder.

Retningslinjene for opplasting av nye bilder finner du på denne siden.