Delivery Partner is delayed or unavailable

Hvis et bud ikke har blitt tildelt

Hvis bestillingen fortsatt venter på at et bud skal bli tildelt og det er innen 30 minutter, er det mulig at bestillingen fortsatt kan tildeles og leveres til matkunden.

Hvis et bud har blitt tildelt

Hvis bestillingen har blitt tildelt et bud, men budet ikke har hentet bestillingen ennå, ber vi deg om å vente ettersom budet bør ankomme snart.

Hvis bestillingen blir kansellert før et bud har blitt tildelt

Hvis bestillingen blir kansellert før et bud har blitt tildelt, kan kunden kontakte oss direkte, og du får betalt for den tilberedte bestillingen.

Hvis du trenger å sjekke/justere tilberedningstiden

1. Logg deg på Restaurant Manager.
  2. Velg «Tilberedningstid» fra sidemenyen.
  3. Angi standard tilberedningstid og trykk på «Lagre».

Hvis du trenger å sette bestillinger på pause

1. Gå til kontrollpanelet for restauranter.
  2. Klikk på menyikonet (knappen øverst til venstre).
  3. Velg «Sett nye bestillinger på pause» og følg instruksjonene.

Bestillingene gjenopptas automatisk etter at den valgte tidsperioden er over. Hvis du ønsker å gjenoppta bestillinger før tidsperioden er over, kan du gjøre dette via «Sett bestillinger på pause»-funksjonen i appen.