Se og last ned inntjeningsoversikter

Med Uber Eats Manager-verktøyet kan du enkelt se og laste ned gjeldende og tidligere inntjeningsoversikter. . . . SLIK SER DU DENNE UKENS OVERSIKT: 1. Logg deg på Uber Eats Manager-kontoen din 2. Finn «BETALINGER»-fanen 3. I «INNTJENING»-fanen i Betalinger ser du informasjon om den gjeldende ukentlige betalingsperioden som standard 4. Øverst på siden vises et sammendrag av betalingsperioden etter uke og dag . . . SLIK SER DU EN OVERSIKT FRA EN TIDLIGERE UKE: 1. Følg trinnene beskrevet ovenfor. 2. Velg «BETALINGSPERIODE»-datofeltet 3. Velg et nytt datoområde for betalingsperioden (dette er konfigurert til uke som standard). . . . SLIK LASTER DU NED EN INNTJENINGSOVERSIKT: 1. Velg den grønne «Last ned CSV»-knappen 2. Velg ett av de tre alternativene i rullegardinmenyen: Daglig sammendrag – et samlet sammendrag av salg, avgifter og utbetalinger for hver dag i uken Ukentlig sammendrag – betalingsinformasjon på høyt nivå for hver bestilling fra uken betalingsopplysninger – en egendefinert rapport som inneholder detaljert økonomisk informasjon om hver bestilling, inkludert salg, avgifter og servicegebyrer knyttet til hver bestilling Du blir bedt om å velge ønsket datoområde (opptil 31 dager) og angi e-postadressen rapporten skal sendes til. 3. Åpne CSV-filen for å se informasjonen i oversikten. . . . RAPPORT OM BETALINGSINFORMASJON I denne rapporten får du all økonomisk informasjon om restauranten, inkludert en detaljert oversikt over alle salgene, betalingene og informasjon om avgifter for hver bestilling. Kolonnene i CSV-filen er inndelt som følger: BESTILLINGS-ID: Bestillings-ID som i Uber Eats-administrator UTSALGSSTED-ID: Navn på utsalgssted som i Uber Eats-administrator BESTILLINGSDATO/REFUSJONSDATO: Lokal dato da bestillingen ble gjort, eller lokal dato for bestillingen det foreligger refusjon på BESTILLING GODTATT KL.: Lokalt tidsstempel da bestillingen ble akseptert av restauranten SPISEMODUS: Angir om en bestilling ble levert av en leveringspartner som bruker Uber-appen («levering – partner som bruker Uber-appen»), eller levert av restauranten («levering – restaurantlevering») eller kunden spiste på restauranten («bord på stedet») eller kunden hentet bestillingen («henting») MATSALG (EKSK. MVA.): Totalt matvaresalg ekskludert mva MVA1 PÅ MATSALG: Mva. på totalt matvaresalg MVA2 PÅ MATSALG: Mva. på totalt matvaresalg MVA3 PÅ MATSALG: Mva. på totalt matvaresalg MATSALG (inkl. MVA.): Totalt matvaresalg (inkludert mva.) RABATT PÅ MAT (ekskl. mva.): Matkampanjer for kunder er brukt på bestillingen MVA. 1 PÅ RABATT PÅ MAT: Mva. på matvaresalg for en bestemt avgiftssats (lav sats) MVA. 2 PÅ RABATT PÅ MAT: Mva. på matvaresalg for en bestemt avgiftssats (middels sats) MVA. 3 PÅ RABATT PÅ MAT: Mva. på matvaresalg for en bestemt avgiftssats (høy sats) RABATT PÅ MAT (inkludert mva.): PRISJUSTERINGER (ekskl. mva.): Totalprisjusteringer foretatt i utsalgsstedet (ekskludert mva.) MVA. PÅ PRISJUSTERINGER: Mva. på prisjusteringer PRISJUSTERINGER (inkludert MVA.): Totalprisjusteringer foretatt i butikk (inkludert mva.) BETALING MED MÅLTIDSKUPON: Totalverdi betalt for med en måltidskupong (f.eks. Edenred) LEVERINGSGEBYR (ekskl. MVA.): Leveringsgebyr (ekskludert MVA.) MVA1 PÅ LEVERINGSGEBYR: MVA. på leveringsgebyr MVA2 PÅ LEVERINGSGEBYR: MVA. på leveringsgebyr MVA3 PÅ LEVERINGSGEBYR: MVA. på leveringsgebyr LEVERINGSGEBYR (inkludert MVA.): Leveringsgebyr (inkludert MVA.) SUM BESTILLING (inkludert MVA.): Sum for salg + leveringsgebyr (inkludert MVA.) FAKTURA FOR RESTAURANT TIL KUNDE, LiNK: Link til PDF-filen for «Restaurant til kunde»-faktura LEVERINGSKOSTNAD (ekskl. MVA.): Leveringskostnad (dvs. budpris) (ekskludert MVA.) MVA. PÅ LEVERINGSKOSTNAD: MVA. på budpris (hvor gjeldende) LEVERINGSKOSTNAD (inkludert mva.): Leveringskostnad (dvs. budpris) (inkludert MVA.) LINK FOR FAKTURA FOR BUD TIL RESTAURANT: Lenke til PDF-filen «Bud til restaurant»-fakturaen UBER-SERVICEGEBYRER FØR RABATT (ekskl. mva.): Uber-serviceavgift (også kalt «markedsplassavgift») før rabatt RABATT på SERVICEGEBYR (ekskl. mva.): Rabatt på Uber-serviceavgiften. Inntreffer når leveringskostnaden er større enn leveringsgebyret. UBER-SERVICEGEBYR ETTER RABATT (ekskl. mva.): Ubers netto servicegebyr, etter at eventuelle rabatter på servicegebyr er lagt til MVA. PÅ UBER-SERVICEGEBYRER ETTER RABATT: Gjelder i land der vi tar lokal MVA. MVA. på Uber-serviceavgift. UBER-SERVICEGEBYR ETTER RABATT (inkludert mva.): Ubers servicegebyr, etter at eventuelle rabatter på servicegebyret er lagt til, inkludert mva. (gjelder i Nederland) FAKTURA fra UBER TIL RESTAURANT, LINK: Link til PDF-filen fra Uber til restaurant-fakturaen MVA.-JUSTERING: Moms på leveringsgebyr – moms på leveringskostnad FORTJENESTE PÅ LEVERING: Der leveringsgebyret er større enn leveringskostnaden er dette lik (leveringsgebyr–leveringskostnad) DIV. BETALINGER (inkludert MVA.): Alle betalinger for diverse UTBETALING: Samlet utbetaling for denne bestillingen (negativ hvis det foreligger refusjon) UTBETALINGSDATO: Dato da Uber startet utbetalingen (vanligvis tirsdagen etter den forrige uken) BESTILLINGSSTATUS: Enten: Fullført (matkunden fikk maten), Kansellert (matkunden eller brukerstøtte kansellerte bestillingen), Refusjon (matkunden fikk refusjon for bestillingen) eller Mislykket (bestillingen kunne ikke fullføres)

To contact support, visit the link below.