Deaktivere SMS eller e-postoppdateringer

Uber sender partnersjåfører oppdateringer via SMS. Hvis du ikke lenger ønsker å motta disse meldingene fra oss, kan du svare med "STOPP" på en hvilken som helst tekstmelding. Du kan abonnere på nytt ved å svare på den nyeste tekstmeldingen fra oss med "START".

Kontoen din vil fortsatt motta e-postoppdateringer. Merk at hvis du stopper abonnementet på tekstmeldinger, kan det føre til at du går glipp av påminnelser om lokale arrangementer, områder med økt pris og nødvendige kontooppdateringer.