Det står «Nettverksfeil» på iPhonen

Hvis appen viser en nettverksfeilmelding, prøv følgende:

1. Slå av Wi-Fi i Innstillinger > Wi-Fi.
2. Slå av flymodus i Innstillinger > Flymodus.
3. Slå på mobildata i Innstillinger > Mobilnett > Mobildata.
4. Sørg for at Uber-partnerappen er aktivert i Mobildata > Bruk mobildata for.

Prøv å koble til igjen etter å ha fullført disse trinnene.

Hvis du fortsatt mottar en feilmelding, kan du også gå til Innstillinger > Generelt > Nullstill > Nullstill nettverksinnstillinger. Vær oppmerksom på at dette kan slette alle lagrede passord på telefonen.

Prøv å starte telefonen på nytt hvis trinnene over ikke var til hjelp. Vær oppmerksom på at tvungen omstart av iOS-enheten din bør være en siste løsning, og bare dersom enheten ikke svarer.