Er Uber trygt?

Vi legger stor vekt på sikkerheten til alle som bruker Uber-plattformen. Teknologien vår gjør det mulig for oss å fokusere på sikkerheten til passasjerer og partnersjåfører både før, under og etter hver tur. Når du er tilkoblet, spores ruten og posisjonen til kjøretøyet ditt via GPS.

Passasjerer og partnersjåfører må bekrefte personopplysninger når de oppretter kontoen sin. Denne private informasjonen er konfidensiell, og bevares for å bekrefte identitet. Når du er på vei til et hentested eller en destinasjon, viser passasjerens app fornavnet og bildet ditt samt merke, modell og registreringsnummer for kjøretøyet ditt.

Kjøretøyet ditt, som partnersjåfør, bør være sikkert og behagelig for alle, inkludert deg selv. Når du er tilkoblet, forbeholder du deg retten til å avslå eller kansellere en hvilken som helst turforespørsel. Hvis du av en eller annen grunn føler deg utrygg under en tur, kan du stoppe og avslutte turen umiddelbart.

Etter hver eneste tur bes passasjerer og partnersjåfører om å vurdere hverandre og gi tilbakemelding før de kan be om eller godta en ny tur. Hvis du velger å gi en passasjer 1 stjerne, vil du ikke bli matchet med denne personen igjen.