Hvilken iOS-versjon trenger jeg for å akseptere turer?

Hvis du bruker sjåførappen på en iPhone som ikke er oppdatert til iOS 9 eller høyere, er det ikke sikkert at varslinger om nye turforespørsler alltid vises riktig.

Du kan løse dette ved å åpne «Innstillinger» på telefonen og gå til «Varslinger» > Uber Driver-app. Bytt varslingsstil fra «Bannere» til «Varsler».

Når du har foretatt denne endringen, skal du motta turforespørsler som popup-varslinger. Trykk på «Alternativer» for å fortsette.