Hvor kan jeg se hva jeg tjener på turene mine?

Du kan spore inntjeningen etter uke, dag eller tur i sjåførappen ved å trykke på prisikonet øverst på skjermen, eller du kan gå via «Inntjening»-fanen slik:

Slik åpner du «Inntjening»-fanen:

1. Trykk på profilbildet øverst i høyre hjørne av appen
2. Velg «Inntjening» fra den øverste menyen

Den totale inntjeningen for gjeldende uke vises øverst i fanen. Trykk på grafen under den totale inntjeningen for å se detaljert informasjon om ukentlige inntjeninger, kostnader og utbetalinger.

Trykk på en bestemt dag i grafen for å se detaljert informasjon om turprisene for akkurat den dagen.

Sveip til venstre for å se grafen for de foregående ukene.

Fanen «Turhistorikk» viser de siste turene dine. Hvis du velger en spesifikk tur, vises bruttoprisen og nettoprisen for den turen.

Fanen «Betalingssammendrag» viser de ukentlige betalingssammendragene for ukene forut. I hvert av de ukentlige sammendragene kan du rulle ned for å se «Daglig inntjening» fra spesifikke dager i uken. Hvis du velger en spesifikk dag, vises turer og turopplysninger fra den dagen.

Beløpet som vises i appen, samsvarer med beløpet som vises i kontrollpanelet for partners.uber.com.

Inntjeningen som vises i appen, er anslag over nettoinntjening etter at Uber-serviceavgiften og eventuelle andre gjeldende avgifter er belastet. Nettopriser som vises i appen, samsvarer kanskje ikke nøyaktig med den endelige oversikten.