Hvordan blir man betalt for flere stopp?

Turprisen bestemmes delvis av tid og distanse. Når det gjøres et stopp under en tur, er ventetiden din inkludert i prisen. All distanse reist, i tillegg til stopp før passasjerens endelige destinasjon, inkluderes også i prisen.

Når passasjerer ber deg om å foreta et stopp på vei til den endelige destinasjonen, lar du turen fortsette. Sveip FULLFØR TUR kun etter at passasjeren har forlatt kjøretøyet ved den endelige destinasjonen.

Merk at hvis du er på en tur med fast pris, legges ikke ekstra tid eller avstand til i prisen din. Dersom flere stoppesteder ble lagt til en tur med fast pris, gå til TURER OG PRISER i Hjelp-menyen.

1. Velg en tur.
2. Trykk på PRISER OG AVGIFTER og velg spørsmålet du vil stille.