Hvorfor blir jeg bedt om å ta et bilde av meg selv?

For å bidra til å sikre at kontoen er din og ikke brukes av andre personer, kan vi en gang imellom be deg om å ta et bilde av deg selv i sanntid før du kobler deg til.

HVORDAN TAR JEG ET BILDE AV MEG SELV I SANNTID?

Når du blir bedt om det, kan du ta et bilde av deg selv i sanntid og sende det inn via appen. Hvis det er deg, er du klar til å kjøre. Du må sende inn et sanntidsbilde av deg selv, ikke et bilde av et eksisterende bilde av deg selv eller et bilde av noen andre.

– Posisjoner ansiktet og halsen etter de hvite linjene
– Slå på lyset hvis det er mørkt
– Slapp av, og hold telefonen stødig for å unngå uskarphet
– Ikke ta et bilde av et eksisterende bilde eller av noen andre / noe annet

Og husk alltid å sørge for at profilbildet ditt er oppdatert.

HVA SKJER HVIS BILDET MITT IKKE BLIR VERIFISERT?

Alle avviste bilder gjennomgås umiddelbart av virkelige mennesker for å sikre full nøyaktighet. Hvis bekreftelsesbildet ditt ikke ser ut som personen på profilbildet ditt, eller du sender inn et bilde av et bilde, kan tilgangen til kontoen din bli suspendert på ubestemt tid.

Vi minner om at deling av kontoen din bryter med retningslinjene for Uber-fellesskapet samt partnerkontrakten din. I henhold til denne kontrakten har du ikke lov til å la noen andre bruke kontoen din.

HVORDAN INNHENTES OG BEHANDLES BILDET MITT?

Når du tar dette bildet i appen, sendes det til oss og deles med Microsoft, vår tjenesteleverandør. Microsoft bruker deretter programvare til å sammenligne dette bildet med bilder du tidligere har lastet opp. Microsoft kan også motta en kopi av profilbildet lagret med kontoen din for å fastsette at hele ansiktet ditt vises.

For å kunne verne om sikkerheten til kontoen din, kan Uber beholde disse bildene så lenge det er tillatt av gjeldende lov. Etter denne perioden blir bildene og ervervet informasjon slettet. Microsoft har inngått kontraktsmessige forpliktelser med Uber om at data beholdt av Microsoft for tjenesteforbedring skal avidentifiseres (så det ikke er koblet til noen personer), og at Microsoft ikke vil prøve å gjenidentifisere dataene.

Vi setter pris på at du bidrar til å holde kontoen din sikker. Ansiktsgjenkjennelse og bildesammenligning hjelper oss med å bekrefte at bare du kan få tilgang til kontoen din og koble til.