Vi er her for å hjelpe

Hvorfor blir jeg bedt om å ta et bilde av meg selv?

For å sikre at kontoen er din, og ikke brukes av andre, kan vi av og til be deg om å ta et bilde av deg selv i sanntid før du kobler deg til.

Når du tar dette bildet i appen, sendes det til oss og deles med tjenesteleverandøren vår, Microsoft. Microsoft bruker deretter programvare til å sammenligne dette bildet med andre bilder du har lastet opp tidligere. Microsoft kan også motta en kopi av profilbildet lagret på kontoen din for å bekrefte at hele ansiktet ditt vises.

For å kunne verne om sikkerheten til kontoen din, kan Uber beholde disse bildene så lenge det er tillatt av gjeldende lov. Etter denne perioden blir bildene og innhentet informasjon, slettet. Microsoft har inngått kontraktsmessige forpliktelser med Uber om at data innhentet av Microsoft for tjenesteforbedring skal avidentifiseres (så det ikke er koblet til noen personer), og at Microsoft ikke prøver å identifisere disse dataene på nytt.

Vi setter pris på at du holder kontoen din sikker, og ansiktsgjenkjennelse og bildesammenligning hjelper oss med å bekrefte at bare du kan få tilgang til kontoen din og bli tilkoblet.
Logg inn for å få hjelp