Jeg ønsker å kjøre i en ny by

Hvis du er interessert i å kjøre i en annen by enn den du for øyeblikket er godkjent til å kjøre i, må du gå til Registrer deg-delen av Hjelpsenteret for å sette deg inn de lokale, spesifikke kravene som gjelder i en av byene der Uber er tilgjengelig. Slik gjør du det:

1. Logg inn på help.uber.com og gå til hjelpdelen for Registrer deg deg som partner
2. Øverst til høyre på siden velger du byen du ønsker å kjøre i.
3. Naviger til Krav-delen i hjelpmenyen for å gå gjennom kravene som gjelder i byen du ønsker å kjøre i

Vi gjennomgår kontoen din og forklarer hvordan du kan gå fram for å kjøre i en annen by. Vært oppmerksom på at vi ikke støtter midlertidige endringer av by.