Jeg ble ikke betalt for en passasjer-invitasjon.

Hvis du enda ikke har mottatt en utbetaling for en eller flere invitasjoner, skyldes dette vanligvis av at passasjeren(e) ikke tastet inn invitasjons-koden eller så var dette ikke passasjerens første Uber tur. Du er velkommen til gi venner en invitasjon for å oppmuntre dem til å reise med Uber!

Vær oppmerksom på at en passasjer- invitasjon ikke vil fungere hvis passasjeren allerede er med på en tur i bilen din som han eller hun allerede har bestilt.

Hvis du har delt din personlige invitasjons-kode med noen du kjenner som er en førstegangs passasjer, sjekker vi gjerne din status på din invitasjonsbonuser. Merk at vi er ikke har mulighet til å legge til en invitasjonsbonus om passasjeren ikke har oppgitt invitasjons-koden før de tok sin første tur. Vennligst oppgi detaljer her.