Jeg hadde problemer med å laste ned appen til Android-enheten min

Hvis du bruker en Android-enhet, kan du laste ned appen ved å søke etter «Uber driver» i Google Play Store. Hvis du har vanskeligheter med å laste ned Uber Driver-appen på Android-enheten og enheten viser en feilmelding som «Kunne ikke opprette sikker tilkobling til tjeneren», kan du prøve å lukke nettleserappen ved å trykke på menyknappen til enheten, og sveipe til høyre på nettleserappen.

Du kan også tømme hurtigbufferen. For å gjøre dette trykker du på menyalternativet i nettleseren (vanligvis er dette et ikon med tre ruter øverst til høyre) og går deretter til Innstillinger > Personvern og sikkerhet, før du trykker på Tøm hurtigbuffer. Vær oppmerksom på at dette vil slette eventuelle lagrede passord og nettleserdata.

Hvis du fortsatt har problemer med å laste ned appen, kan du gi oss beskjed her.