Jeg kan ikke logge på

Hvis du har problemer med å logge på Uber-partnerkontoen din, kan du først prøve å tilbakestille passordet på t.uber.com/forgot_password.
Skriv inn e-postadressen du tror er knyttet til Uber-kontoen din. Vi sender deg en e-post med en lenke du kan bruke for å tilbakestille passordet ditt.

Merk at denne lenken utløper etter noen få minutter. Bruk den umiddelbart, eller be om en ny ved behov.

Hvis du ikke kan logge på appen med et nytt passord, må du sjekke om det mangler, eller finnes utløpte, dokumenter på kontoen din, i kontrollpanelet for partnere. Du må kanskje oppdatere dokumentene og vente på gjennomgangen vår før kontoen din kan aktiveres på nytt.

Hvis disse trinnene ikke løser problemet, kan du gi oss beskjed her. Vi vil gjennomgå saken og hjelpe deg med å koble til igjen.