Jeg kan ikke logge meg på

Hvis du har problemer med å logge deg på Uber-partnerkontoen din, kan du først prøve å tilbakestille passordet via denne linken:
Skriv inn e-postadressen du tror er knyttet til Uber-kontoen din. Du vil motta en e-post med en link for tilbakestilling av passordet.

Merk at denne linken utløper etter noen få minutter. Bruk den med én gang, eller be om en ny når du trenger den.

Hvis du ikke kan logge deg på appen med et nytt passord, må du sjekke om det mangler eller finnes utløpte dokumenter på kontoen din, i kontrollpanelet for partnere. Du må kanskje oppdatere dokumentene og vente på at vi skal gå gjennom dem, før kontoen din kan aktiveres på nytt.

Hvis disse trinnene ikke løser problemet, kan du gi oss beskjed her. Vi vil gjennomgå saken og hjelpe deg med å bli tilkoblet igjen.