Jeg kan ikke logge på

Hvis du har problemer med å logge på Uber-kontoen din, kan du tilbakestille passordet for Uber Partner-kontoen din. Trykk på lenken nedenfor for å motta en e-post med instruksjoner om hvordan du tilbakestiller passordet.

Merk: Lenken i denne e-posten utløper etter et par minutter. Du må derfor be om en ny e-post hvis du venter for lenge.
Hvis du ikke kan logge på etter at du har tilbakestilt passordet ditt, eller du har glemt e-postadressen du er registrert med, ber vi om at du gir oss litt informasjon nedenfor slik at vi kan hjelpe deg.
Skriver fra USA