Jeg trenger hjelp med å konfigurere direkte innskudd

Når du setter opp en direkte innskuddsordning med Uber på vault.uber.com, sender Uber en tekstmelding med en unik, firesifret PIN-kode som brukes til å bekrefte identiteten din. PIN-koden er et sikkerhetstiltak for å beskytte bankinformasjonen din.

Hvis tekstmeldingen ikke kommer frem til telefonnummeret ditt, må du kanskje oppdatere telefonnummeret på Uber-kontoen for å få PIN-verifiseringen, slik at du kan oppdatere bankopplysningene.

Slik oppdaterer du telefonnummeret ditt:

1. Gå til partners.uber.com
2. Klikk på menyen øverst til venstre
3. Velg PROFIL på menyen til venstre
4. Klikk på REDIGER ved siden av navnet ditt
5. Oppdater telefonnummeret ditt
6. Klikk på LAGRE

Hvis du fremdeles ikke kan oppdatere telefonnummeret ditt eller ikke har mottatt en tekstmelding fra Uber, må du svare på sikkerhetsspørsmålet nedenfor og angi telefonnummeret du vil bruke, så oppdaterer vi det for deg.