Jeg vil oppdatere innstillingene for e-post-, SMS- eller push-varslinger

AVSLUTT ABONNEMENT
Hvis du vil administrere preferansene dine for e-post, SMS eller Push-kommunikasjon fra Uber, trykker du på linken nedenfor til siden for markedsføringssamtykke.

Vær obs på at du ikke kan stoppe abonnementet på transaksjonsmessige meldinger, inkludert reiseoversikter og svar fra brukerstøtte. Denne typen kommunikasjon er viktig for brukeropplevelsen din.
TAKK JA
Hvis du ønsker å motta SMS eller e-post fra Uber igjen, må du oppgi opplysningene dine nedenfor.

Du kan også aktivere push-varslingene på nytt direkte i telefonens innstillinger ved å følge instruksjonene i følgende link: