Jeg vil slette kontoen min

Vi syns det er trist at du forlater oss! Fyll ut informasjonen under så vi kan slette kontoen din. Vær oppmerksom på at vi ikke kan gjenopprette kontoen din når den har blitt slettet.

Klikk på lenken under dersom du heller ønsker å avslutte abonnementet på SMS eller e-post.
Fyll ut informasjonen nedenfor hvis du er klar til å slette kontoen din.

Først, hvilken/hvilke konto(er) ønsker du å slette?
Velg alternativene under som eventuelt forklarer hvorfor du ønsker å slette kontoen din.