Kan jeg bruke andre apper eller motta personlige samtaler mens jeg er tilkoblet?

Hvis du kobler deg til, men deretter bytter til en annen app før du godtar en passasjers turforespørsel, kan et forgrunnsvindu vises hvert tredje minutt for å minne deg på å koble fra dersom du ikke ønsker å motta forespørsler. Appen vil ikke sende disse forgrunnsvinduene når du er på turoppdrag.

Uber-appen er fortsatt i drift når du bruker andre apper eller snakker i telefonen. GPS-informasjon samles inn kontinuerlig for å sikre at nøyaktige priser registreres for turene.

Følg lokale forskrifter om bruk av mobiltelefon. Husk at det er farlig å snakke i telefonen eller sende tekstmeldinger mens du kjører. Noen passasjerer synes også at dette er uhøflig og utrygt.