Kan jeg dele kontoen min med venner?

Ubers vilkår tillater ikke deling av partnersjåfør-kontoer. En annen som bruker din konto er et alvorlig sikkerhetsbrudd. Hvis vi får høre at en partnersjåfør ikke matcher partnersjåfør-profilen på en passasjers app, vil kontoen umiddelbart bli suspendert i påvente av nærmere undersøkelser.

Vi har nulltoleranse for bekreftede klager av denne typen. En partnersjåfører som har brutt disse retningslinjene fjernes fra plattformen for alltid. Hvis klagen ikke kan bekreftes, vil partnersjåføren motta en formell advarsel. Ubekreftede klager blir dokumentert via et prikkesystem. Flere klager om kontodeling kan resultere i avslutning av en partnersjåfør-konto.

Hvis du mistenker at en annen person bruker din konto uten tillatelse fra deg, må du varsle oss umiddelbart.