Kan jeg kjøre med en leiebil?

Leiebiler må være del av et godkjent partnerskap for sjåfører for at de skal kunne brukes på Uber-plattformen. Merk at bruk av en leiebil som ikke er godkjent, kan resultere i permanent deaktivering.

Noen byer Uber har virksomhet i, driver billøsninger for partnersjåfører, inkludert godkjente alternativer for leie og leasing. Du kan se en liste over godkjente alternativer som er tilgjengelig i din by, ved å logge deg på partners.uber.com og velge Kjøretøysløsninger eller Markedsplass for kjøretøy, fra menyen.