Slik fungerer vurderinger

Du finner den gjeldende vurderingen i sjåførappen ved å følge trinnene nedenfor:

Trykk på profilbildet øverst i høyre hjørne av appen
Velg «Profil» i den øverste menyen
Trykk på vurderingen under navnet ditt i «Profil»-fanen

Passasjerkommentarene er alltid anonyme. Vurderingene er konfidensielle. Derfor kan vi ikke oppgi informasjon knyttet til vurderinger som er gitt for bestemte turer.

Passasjerene får ikke se sin egen oppdaterte vurdering før etter at de har vurdert deg. Dermed kan du trygt gi ærlige tilbakemeldinger. Dette sikrer at vurderingene blir så rettferdige som mulig for begge parter.

SLIK FUNGERER VURDERINGER
Målet vårt er at Uber-opplevelsen skal være trygg og hyggelig for alle. Vurderingssystemet vårt gjør det mulig for passasjerer og sjåfører å gi hverandre vurderinger.

Passasjerene kan vurdere reiseopplevelsen med alt fra én til fem stjerner, og de har muligheten til å gi spesifikke tilbakemeldinger fra en liste med vanlige problemer. Passasjerene blir bedt om å vurdere alle reisene før de kan be om en ny reise.

Dersom reisen kanselleres, kan ikke passasjerene vurdere reisen.

HVA ER DEN SAMLEDE VURDERINGEN?
Den samlede stjernevurderingen er et gjennomsnitt av de siste 500 vurderingene du har mottatt fra passasjerene.

Dersom passasjeren vurderer en tur til under fem stjerner og velger et reiseproblem som ikke har sammenheng med hvordan du presterte (f.eks. for mange hentinger, pris, Uber-app), teller ikke turen i den samlede vurderingen.

Merk at du ikke trenger å utføre bestemte handlinger for å be om å fjerne enkeltvurderinger. Vurderingene fjernes automatisk når det er aktuelt. For å kunne garantere en konsekvent og pålitelig opplevelse, kan vi ikke fjerne enkeltvurderinger av turene på forespørsel.

Som ny sjåfør starter du med en perfekt vurdering på fem stjerner. Den samlede vurderingen kan endres ofte fram til du har mottatt vurderinger på 100 eller flere turer, ettersom det er få vurderinger å basere gjennomsnittet på. Etter hvert som det totale antallet turer øker, har hver enkelt vurdering mindre innvirkning på den samlede vurderingen din.

VURDERINGER SOM ET KONSEKVENT MÅL PÅ KVALITET

Vi ønsker at vurderingene skal være rettferdige og at tilbakemeldingene fra passasjerene skal være til hjelp for deg. Derfor viser vi passasjerene hjelpetekst når de vurderer reisen, og vi ber dem forklare hvorfor de eventuelt gir en vurdering med mindre enn fem stjerner. Fem stjerner betyr det samme som at det ikke var noe å bemerke med reisen. Dersom passasjerene gir en vurdering med fire stjerner eller mindre, ber vi dem gi en anonym tilbakemelding på hvordan opplevelsen kunne vært bedre.

VURDERINGER ER VIKTIGE
Vi håper at vurderingene og tilbakemeldingene er nyttige for deg. For å sikre at passasjerene får en opplevelse av høy kvalitet hver gang de ber om en reise, kan sjåførkontoer med gjennomgående lave vurderinger bli deaktivert etter å ha mottatt flere advarsler.