Slik laster du ned sjåførappen for iOS

Hvis du har en iPhone med iOS 8 eller nyere, kan du gå til t.uber.com/drive-now for å laste ned partnersjåførappen i Safari.

Partnerappen kan lastes ned til den private enheten din på t.uber.com/drive-now i nettleseren.

Når du har lastet ned appen og den er ferdig installert, må du huske å trykke på «TILLAT» når du blir spurt om du vil gi Uber-partnerappen tilgang til posisjonen din mens den er i bruk. Dette er nødvendig for å kunne motta turforespørsler.