Slik legger du til og endrer bankinformasjon

Du kan oppdatere bankinformasjonen din via enten sjåførappen eller på partners.uber.com

Slik oppdaterer du informasjonen via sjåførappen:

1. Trykk på profilbildet øverst i høyre hjørne av appen
2. Trykk på «Konto» > «Betaling» > «Legg til betalingsmåte»
3. Skriv inn bankkontoopplysningene
4. Trykk på «NESTE»
5. Angi skatteinformasjonen
6. Trykk på «SEND INN»

På partners.uber.com

1. Åpne fanen «BANK» i den øverste menyen
2. Trykk på «REDIGER» under «Bankkontoopplysninger»
3. Skriv inn navnet på kontoen, SWIFT- og kontonummer samt skatteinformasjon
4. Sett kryss i boksen for identitetsbekreftelse
5. Trykk på «Send inn»
Du får SWIFT-koden og kontonummeret fra banken. Hvis du bruker utskrevne sjekker, står disse numrene som regel trykket nederst på hver sjekk.

For å oppdatere telefonnummeret ditt bruker du appen din, eller du kan logge på partners.uber.com for å komme i gang:

1. Velg «PROFIL» i menyen
2. Oppdater telefonnummeret ditt

Merk at oppdateringer eller endringer av bankkontoopplysningene kan føre til at den ukentlige betalingen forsinkes med 3–5 virkedager. Dersom det er mulig, bør du sende inn endringene før kl. 04.00 lokal tid på mandag for å sikre at neste betaling kommer inn på den nye kontoen til riktig tid. Dersom en betaling sendes til den gamle kontoen din, må du ta kontakt med banken for å overføre den.