Slik oppdaterer du sjåførappen

Sjåførappen til Uber oppdateres regelmessig med nye funksjoner og forbedringer. Appen varsler deg hvis en oppdatering er nødvendig før du kan koble til.

Følg instruksjonene for å oppdatere. Du kan også besøke appbutikken, hvor du finner de nyeste versjonene av partner- og passasjerappen. Følg lenken nedenfor for å komme i gang.

På iOS-enheter kan du få øye på en pop-up-melding som ber deg «stole på» den nye eller oppdaterte appen, før den kan åpnes. Slik «stoler» du på Uber-appen:
1. Åpne innstillinger på telefonen.
2. Gå til Generelt > Enhetsadministrering > Uber Technologies, Inc.
3. Trykk på «Stol på Uber Technologies, Inc.»-knappen.