Verv partnersjåfører og passasjerer

Alle med en Uber-konto har en personlig vervekode som kan deles med venner som er interessert i å opprette en passasjer- eller sjåførkonto. Du mottar belønninger når:

– Nye passasjerer angir vervekoden din før de ber om sin første tur
– Nye sjåfører registrerer seg med vervekoden din, og deretter fullfører et visst antall turer eller oppfyller andre betingelser

Du vil kun få én vervebelønning per person. Hvis personen du har vervet, alt har registrert seg for å kjøre eller levere på et tidligere tidspunkt, er det ikke sikkert du vil få belønningen.

Slik kan du finne og dele vervekoden din:

– Trykk på «Inviter venner nå» i inntjeningsfanen av appen din. Du får se vervekoden din nederst på skjermen. Du kan også se en liste over hvem du har vervet, vervestatusen deres og belønningen du vil motta når de tar sin første tur eller fullfører det påkrevde antallet turer.

2. Velg «Invitasjoner» fra hovedmenyen på partners.uber.com. Her finner du den samme informasjonen som du kan se i sjåførappen.

3. Hvis du bruker passasjerappen, velger du Gratisreiser fra app-menyen for å se vervekoden din og invitere venner.

Når en verving er vellykket, blir du varslet på e-post eller i appen. Du vil finne belønningen under «Diverse betalinger» eller «Andre betalinger» i inntjeningsoversikten din om én til to uker.

Hvis du ikke har fått betalt for passasjervervinger, er det ikke sikkert at de har oppgitt koden din da de registrerte seg, eller at de har tatt sin første tur ennå. Du må gjerne minne dem på det og oppmuntre dem!

Vær oppmerksom på at partnersjåførkontoen din ikke registrerer det totale antallet vellykkede vervinger. Personlige vervekoder kan ikke tilpasses. Selv om noen inviterte kan få en belønning for å registrere seg med vervekoden din, vil de ikke kunne se dette potensielle beløpet.