Vervebonusen min mangler, eller er feil

Hvis en venn registrerer seg ved å bruke vervekoden fra deg, kan du spore statusen for vervingen og antallet turer vedkommende har fullført.

Slik ser du statusen for vervingen til personen du har invitert:

– Velg «INNTJENING» fra appmenyen
– Trykk på «Invitasjoner»

Vi varsler deg via e-post eller en push-varsling innen 48 timer etter at vennen din har fullført det påkrevde antallet turer.

Vervingsbelønningen skal vises i den ukentlige inntjeningsoversikten din i «Diverse betalinger»- eller «Andre betalinger»-delen, i løpet av en til to uker

Vær oppmerksom på at du kanskje ikke ser vervingsbelønningen hvis vennen din:

– ikke registrerte seg med linken i e-postinvitasjonen sendt fra kontoen din
– ikke angav riktig vervingskode

Si ifra nedenfor hvis du ikke ser en du har vervet eller du ikke har blitt utbetalt riktig beløp.

Vervebeløpene varierer fra by til by, og er basert på byen til den vervede partneren. Dersom vervebeløpet du har mottatt er et annet beløp enn det du forventet deg, kan du sjekke at partneren registrerte seg i riktig by. Vervetilbud er underlagt vilkårene, og vilkårene kan endre seg.