Aktivering eller deaktivering av Uber credits

Hvis du har Uber Cash i kontoen din, kan pengene automatisk brukes til å betale for turer og kanselleringsgebyrer. Du kan se hvor mye du har på kontoen din i Wallet-delen i appen.

Slik velger du Uber Cash som betalingsmåte før en tur:

1. Angi destinasjonen din i feltet «Hvor skal du?».
  2. Trykk på det hvite feltet som viser betalingsmåten din.
  3. På skjermen «Betalingsalternativer» trykker du på skyveknappen «Uber Cash» for å slå av eller på dette alternativet for denne turen.

Du kan endre betalingsmåte under eller etter en tur.

Hvis turen koster mer enn du har i Uber Cash-saldo, trekkes det gjenstående beløpet fra betalingsmåten du har valgt.