Vanlige spørsmål

Hva er Uber Bus?

Uber Bus er en ny løsning for å pendle på en komfortabel, trygg og praktisk måte.

Uber Bus bruker teknologi til å reservere et sete til deg i en ren kvalitetsbuss med klimaanlegg. Når du ber om en tur gjennom appen, ser du de tilgjengelige tidspunktene du kan bestille, og du kan planlegge uken i forkant. Siden du deler turen med andre Uber-passasjerer, er prisen lav nok for daglig bruk.

Hvor finnes tjenesten?

For øyeblikket er Uber Bus kun tilgjengelig i utvalgte byer i Egypt og India.

Hvor mye koster en tur?

Prisen er basert på turavstanden. Takstene kan variere fra by til by.

Hvordan tar jeg turer med Uber Bus?

1. Oppdater: Sørg for at du bruker den nyeste versjonen av Uber-appen.

2. Forespør: Oppgi destinasjonen, velg «Uber Bus», sjekk prisen, velg ønsket hentetidspunkt og antall seter og trykk på «Forespør».

3. Turopplysninger: Det kan ta et par minutter før du får se turopplysningene. Du får se sjåførinformasjonen og hentestedet. Nå er plassen din reservert. Du kan spore bussen på veien til hentestedet.

4. Gå: Gå til hentestedet du ser på kartet. Sørg for at du er der før bussen ankommer. Bussen venter bare i to minutter på hentestedet.

5. Reis: Vis billetten din til sjåføren og betal med kontanter eller med appen. God tur!

6. Gå til destinasjonen: Når du nærmer deg dit du skal, finner vi et stoppested langs ruten som er i nærheten av destinasjonen din. Appen gir deg veibeskrivelse for det siste stykket til fots frem til destinasjonen.

Du kan også bruke Uber Bus-appen til å be om en tur. Uber Bus-appen virker på alle Android-enheter og med alle typer nettverk.

Kan jeg forhåndsbestille?

Du kan forhåndsbestille opptil en uke i forveien. Du kan også bestille mer enn én buss i løpet av uken.

Hvorfor ser jeg ikke kjøretøyvisningen, unntatt i mitt område?

Du kan ikke se produktet med mindre du er i nærheten av ruten. Du får opp visningen etter hvert som ruter blir satt opp i flere områder.

Kan jeg bestille bussen fra hvor som helst i byen?

Nei, vi følger spesifikke ruter, så hente- og ankomststedet ditt må være i nærheten av disse områdene.

Kan jeg reise med en venn?

Ja, du kan be om en tur for flere personer.

Hvor mange passasjerer kan det være?

Det kan maksimalt være tre passasjerer.

Hva er sikkerhetstiltakene i forbindelse med covid-19?

Vi tar hygienemessige forholdsregler og følger oppdaterte sikkerhetsretningslinjer.