Bedriftsportalen

Med Bedriftsportalen kan du administrere bedriftsprofilen din, og du får en liste over fordeler som er tilgjengelige for deg som Uber for bedrifter-bruker. Alle fordelene opprettes og administreres av bedriftens Uber-programadministrator.

Du får tilgang til bedriftsportalen i Uber- og Uber Eats-appene etter at du oppretter og kobler til bedriftskontoen din.

Bedriftsportalen er bare tilgjengelig i appen og kan ikke åpnes fra en nettleser.

Slik får du tilgang til bedriftsportalen:

1. Åpne Uber- eller Uber Eats-appen og trykk på Konto.
  2. Velg Bedriftsportalen.

Når du har valgt Bedriftsportalen, kan du se fordelene som er tilgjengelige gjennom organisasjonen din samt de generelle fordelene ved å ha en bedriftsprofil.

Hvis det ikke er bedriftsspesifikke programmer for Uber Travel eller måltider tilgjengelig i bedriftsportalen din, betyr dette at organisasjonen din ikke har et aktivt program du har tilgang til. Bare organisasjoner med en administrert Uber for bedrifter-konto kan se programmer i bedriftsportalen. Kontakt bedriftens Uber-programadministrator for mer informasjon.