Vanlige spørsmål om Uber Shuttle

Hva er Uber Shuttle?

Uber Shuttle er en ny komfortabel, trygg og praktisk måte å pendle på.

Uber Shuttle bruker teknologi til å reservere et sete til deg i en ren buss av høy kvalitet og med klimaanlegg. Når du ber om en tur gjennom appen, får du se alle avgangene det er mulig å bestille. Du kan planlegge hele uken på forhånd. Siden du deler turen med andre Uber-passasjerer, blir prisen rimelig nok til hverdagsbruk, samtidig som Uber-standarden opprettholdes.

Where is it available?

Currently, Uber Shuttle is only available in Mexico City and select cities in Egypt and India.

What is the pricing for a trip?

The pricing is based on the distance of your trip. Tariffs differ depending on the city.

Hvordan reiser man med Uber Shuttle?

1. Oppdater: Sørg for at du bruker den nyeste versjonen av Uber-appen.
  2. Be om en tur: Oppgi destinasjonen, velg «Shuttle», sjekk prisen, velg ønsket hentetidspunkt og antall seter og trykk på «Forespør».
  3. Turopplysninger: Det kan ta et par minutter før du får se turopplysningene. Du får informasjon om sjåføren og hentestedet i appen. Nå er plassen din reservert i et rent kjøretøy med klimaanlegg. Du kan følge med på hvor kjøretøyet er på veien til hentestedet.
  4. Gå: Gå til hentestedet du ser på kartet, og sørg for at du er der før ankomsttiden. Sjåføren venter kun i to minutter på hentestedet.
  5. Reis: Vis billetten din til sjåføren, betal med kontanter eller med appen når du går ombord, og finn setet som er reservert til deg. God tur!
  6. Gå til destinasjonen: Når du nærmer deg destinasjonen, finner vi et stoppested som er i nærheten av den endelige destinasjonen din og passer med ruten. Appen gir deg en veibeskrivelse for det siste stykket til fots frem til destinasjonen din.

Du kan også be om en tur med Uber Shuttle-appen. Uber Shuttle-appen virker på alle Android-enheter og med alle typer nettverk.

Kan jeg forhåndsbestille?

Ja, du kan forhåndsbestille når som helst opptil en uke i forveien. Du kan også bestille mer enn én buss gjennom hele uken.

Hvorfor ser jeg ikke kjøretøysvisningen, unntatt i mitt område?

Du kan ikke se produktet med mindre du er i nærheten av ruten. Du får opp visningen etter hvert som ruter blir satt opp i flere områder.

Kan jeg bestille fra hvor som helst i byen min?

Nei, vi følger spesifikke ruter. Derfor må hente- og ankomststedet være i nærheten av disse områdene.

Kan jeg ta med en venn?

Ja, du kan be om en tur for flere personer fra din egen konto.

Hvor mange passasjerer kan det være?

Det kan maksimalt være tre passasjerer.

Hva er covid-19-sikkerhetstiltakene?

Vi tar hygienemessige forholdsregler og følger oppdaterte sikkerhetsretningslinjer på Shuttle-turer.

Hvordan kan jeg verve en venn?

Alle passasjerer som har tatt minst én Uber Shuttle-tur, kvalifiserer for dette programmet. Følg disse trinnene for å verve en venn:

• Gå til menylinjen i Uber-appen.
  • Velg «Kostnadsfrie Uber Shuttle-turer».
  • Åpne «Vanlige spørsmål» for å se mer informasjon om programmet.
  • Trykk på «Verv venner»-knappen.
  • Velg om du vil sende vervekoden via WhatsApp, SMS, e-post osv.
  • Be vennen din om å bruke vervekoden til å ta sin første kostnadsfrie tur for at du skal få de kostnadsfrie turene dine.