Jeg glemte igjen telefonen min i et kjøretøy

Får du ikke logget inn på kontoen din?

Hvis du ikke får bekreftet telefonnummeret eller logget inn på kontoen din, kan du følge lenken nedenfor og velge Chat med oss.

Du blir bedt om å bekrefte opplysninger om kontoen din før du kobles til et medlem av teamet vårt. Denne informasjonen kreves for å garantere kontoens sikkerhet.

Etter at kontoen din er funnet og bekreftet, blir du sendt videre til teamet vårt for tapte gjenstander, som kan hjelpe deg med å få kontakt med sjåføren.

La du inn turforespørselen fra din egen konto?

Vær oppmerksom på følgende når du chatter med oss:

• Når du gir oss tillatelse til å dele nummeret ditt, betyr det at du er innforstått med at vi deler telefonnummeret med sjåføren for denne turen og at det kan hende at sjåføren kontakter deg direkte på dette telefonnummeret. Uber er ikke ansvarlig for sjåførens bruk av telefonnummeret du har gitt samtykke til å dele.

• For å betale sjåføren for tiden og arbeidet kan kontoen din belastes et returgebyr (beløpet varierer etter sted) når den gjenglemte gjenstanden er returnert.

Var det noen andre som ba om turen?

Hvis du glemte igjen telefonen din i et kjøretøy under en tur som noen andre forespurte, må denne personen melde inn den tapte gjenstanden i sin egen app.

1. Trykk på menyikonet for å åpne hovedmenyen.
  2. Velg «Dine turer» og deretter turen du glemte telefonen på.
  3. Trykk på «Finn gjenglemt gjenstand» og deretter «Kontakt sjåføren vedrørende en gjenglemt gjenstand».
  4. Personen som ba om turen, kan skrive inn telefonnummeret sitt for å ringe sjåføren og avtale retur av telefonen din.
  5. Hvis vedkommende ikke kan kontakte sjåføren, går du tilbake til siden «Finn gjenglemt gjenstand» og velger «Jeg fikk ikke tak i sjåføren da jeg tok kontakt vedrørende en gjenglemt gjenstand». Personen kan fylle ut skjemaet, så tar vi kontakt for å hjelpe.

Selv om vi håper du får tilbake gjenstanden snart, er verken Uber eller sjåførene ansvarlige for eiendeler som glemmes igjen i kjøretøyet etter endt tur. Vi vil gjerne hjelpe deg, men kan ikke garantere at en sjåfør har eiendelen din eller kan levere den til deg, siden de er selvstendig næringsdrivende.