Ta et skjermbilde av telefonnummeret ditt

Uber kan be om et skjermbilde av telefonnummeret ditt for å bekrefte at du eier enheten. Følg trinnene som gjelder din enhet nedenfor.

iOS-enheter

1. Åpne «Innstillinger» på enheten.
  2. Bla nedover og velg «Telefon».
  3. Ta et skjermbilde som får med nummeret, som står oppført ved siden av «Mitt nummer».
  4. Bildet lagres sammen med resten av bildene i «Bilder»-appen på enheten din.

Android-enheter

Plasseringen kan variere i henhold til Android OS-versjonen du har. Du kan bruke følgende trinn for mange av versjonene.

1. Åpne «Innstillinger».
  2. Bla nedover og velg «Om telefonen» eller «Om enheten».
  3. Telefonnummeret vises kanskje på denne skjermen. Hvis ikke velger du «Telefonidentitet» eller «Status», og deretter «SIM-status».
  4. Ta et skjermbilde av nummeret ditt ved å trykke på av/på-knappen og volumtasten samtidig.