Be om mer enn ett kjøretøy

Vær oppmerksom på at det ikke er mulig å forespørre mer enn én reise om gangen. Du kan forespørre en ny bil i det øyeblikket den første reisen er over.

I mange byer tilbyr Uber større biler, som uberSUV eller uberXXL. Disse bilene har plass til 6 eller flere personer.

Hvis du ønsker å reise med en gruppe som er større enn hva en bil har kapasitet til, kan du spørre en av de andre i reisefølge om de kan bestille en bil gjennom deres Uber-konto.

Å reise med større grupper er en god anledning til å få andre til å opprette en egen Uber-konto. Velg GRATISREISER fra app-menyen og del din personlige vervekode. Når de du verver tar sin første reise, får du vervebonus.