Be om en tur med TalkBack

Slik ber du om en tur med TalkBack slått på:

1. Trykk én gang og deretter to ganger på feltet «Hvor skal du?». Angi destinasjonen eller velg fra en liste over foreslåtte destinasjoner.
  2. GPS-posisjonen din brukes automatisk som hentested. Hvis du vil endre hentestedet, trykker du på det én gang og deretter to ganger for å redigere det.
  3. Bruk to fingre til å sveipe gjennom kjøretøyalternativene som er tilgjengelige i området. Trykk på et kjøretøy én gang og deretter to ganger for å velge det til turen.
  4. Trykk én gang og deretter to ganger på «BEKREFT HENTING» nederst på skjermen for å be om turen.
  5. Du får et varsel når sjåføren har ankommet. Meldingen leses høyt.
  6. Trykk én gang og deretter to ganger på linjen nederst på skjermen for å se følgende alternativer:
  • Ta kontakt med sjåføren: Trykk én gang og deretter to ganger på det runde telefonikonet for å ringe sjåførens telefonnummer eller ringe gratis.
  • Kanseller turen: Trykk én gang og deretter to ganger på «Kanseller», og så én gang og deretter to ganger på «Ja, kanseller» for å bekrefte.
  • Del statusen din: Trykk én gang og deretter to ganger på «Del status» og velg personer fra kontaktlisten din. Uber sender en lenke til disse kontaktene, slik at de kan følge med på turen din.
  • Prisdeling: Trykk én gang og deretter to ganger på «Prisdeling» og velg en kontakt.