Kontakt partnersjåføren

Med Uber kan du kontakte sjåføren uten å oppgi telefonnummeret ditt ved å ringe gratis fra Uber-appen.

Sjåførene ser ikke telefonnummeret ditt når du ringer eller sender tekstmeldinger. De blir oppringt eller får tekstmelding fra et unikt, anonymt lokalt nummer. Dette anonymiserte nummeret kan endres. Hvis en sjåfør lagrer dette nummeret og prøver å bruke det til å kontakte deg senere, kobles ikke samtalen til.

Du kan bruke denne funksjonen ved å følge disse trinnene når du har bedt om en tur:

1. Trykk på telefonikonet nederst til venstre på skjermen.
  2. Velg «Gratis samtale».
  3. Første gang du bruker «Gratis samtale», må du gi appen tilgang til mikrofonen på telefonen din.

Ringefunksjonen i appen er en ny funksjon som blir tilgjengelig for flere kunder i løpet av de neste månedene. Dette alternativet er ikke umiddelbart tilgjengelig for alle.