Angi hentested

Når du ber om en reise, bruker appen GPS for å foreslå det beste hentestedet i nærheten.

Hvis du ønsker et annet hentested, kan du følge denne fremgangsmåten:
1. Trykk på hentestedsetiketten på kartet
2. Angi en ny adresse eller bygning
3. Velg mellom et av de foreslåtte stedene i appen

Du kan også endre hentestedet etter du har bedt om en reise. Slik gjør du dette:
1. Trykk på «Rediger» ved siden av hentestedet
2. Skriv inn en ny adresse eller fest nålen et annet sted på kartet innenfor den grå sirkelen
3. Trykk på «Bekreft»-knappen for å fullføre forespørselen

Du kan bare endre hentestedet én gang, og det kan bare flyttes innenfor sirkelen som vises på skjermen din.

Merk: Endring av hentested er ikke tilgjengelig med uberPOOL.