Tips om hvordan du får tilbake eiendelen din

Hvis du har glemt eller mistet noe på turen, er det enklest å få det tilbake ved å kontakte sjåføren direkte. Spør om sjåføren har eiendelen din, og avtal deretter tid og sted for overlevering.

Trykk på linken nedenfor for å komme i kontakt med sjåføren din.

Det kan hende sjåføren er ute og kjører og at vedkommende ikke er tilgjengelig med det samme, så vær tålmodig. Hvis sjåføren ikke svarer, kan du legge igjen en beskjed med beskrivelse av eiendelen og hvordan du kan kontaktes.

Husk at verken vi eller sjåførene har ansvar for eiendeler som har blitt glemt igjen i et kjøretøy etter at turen er avsluttet.

Vi kan ikke garantere at en sjåfør har det du glemte igjen, eller at vedkommende kan levere det til deg. Vi kan heller ikke tilby forsikring, refusjon eller erstatning for ting du har mistet underveis.

Gebyr for levering av tapt gjenstand

Når du eller sjåføren varsler oss om at det du glemte igjen, er returnert, kan det hende vi belaster kontoen din med et gebyr (beløpet varierer fra land til land) og sender deg en kvittering. Hele gebyret blir overført til sjåføren som kompensasjon for tiden vedkommende brukte på å returnere det du glemte igjen.

Avtal tid og sted for å møtes

Når du har fått bekreftet at sjåføren har det du glemte igjen, kan dere avtale tid og møtested. Vi anbefaler at dere møtes på et trygt, offentlig sted.

Selv om vi håper du får tilbake eiendelen din snart, er verken Uber eller sjåførene ansvarlige for eiendeler som er glemt i kjøretøyet etter at turen er avsluttet. Vi vil gjerne hjelpe deg, men vi kan ikke garantere at en sjåfør har eiendelen din eller kan levere den til deg siden de er uavhengige kontraktører.