Oppdater profilen min

Slik oppdaterer du navn, e-postadresse, telefonnummer eller passord for Uber-passasjerkontoen din:

1. Åpne appmenyen og trykk på «Innstillinger».
  2. Trykk på feltet som viser navnet ditt, telefonnummeret ditt og e-postadressen din.
  3. Trykk på det du vil endre og oppgi den oppdaterte informasjonen.
  4. Gjør endringene og klikk på «Lagre».
  5. Angi engangspassordet som ble sendt til mobilnummeret ditt for bekreftelse.

Bekreftelse av kontoendringer

Vi bruker bekreftelseskoder for å forsikre oss om at det er du som foretar endringer på kontoen. Basert på opplysningene du endrer, kan du forvente følgende:

• Telefonnummer: Du mottar en verifiseringskode på SMS. Oppgi koden i appen for å bekrefte endringen.
  • E-postadresse (kun iOS): Vi sender en verifiseringskode til den nye e-postadressen din. Oppgi koden i appen for å bekrefte endringen. Vi sender også et e-postvarsel til den gamle e-postadressen din. Hvis du ikke mottar e-posten, må du sjekke søppelpostmappen din eller om e-postadressen er stavet feil, før du ber om en ny kode. Hvis du fremdeles ikke mottar verifiseringskoden, trykker du på «Jeg har problemer».
  • Passord: Du blir bedt om å angi det nåværende passordet i appen. Passordet må bestå av minst fem tegn.

Vi anbefaler på det sterkeste at du følger anbefalingene nedenfor:

Vi anbefaler at du alltid sjekker at e-postadressen din er stavet riktig og at det nye telefonnummeret ditt er riktig angitt. Vi anbefaler at brukere kun har én Uber-konto for både turer og Uber Eats.
  • Hvis du også har en konto for sjåfører eller bud, kan passasjeren eller Uber Eats-kontoen din være tilknyttet. Hvis du oppdaterte telefonnummeret, e-postadressen eller passordet ditt på én konto, vises det i begge kontoene.
  • Vær oppmerksom på at enkelte endringer av navnet ditt ikke er tillatt. Du finner dem på følgende steder:
    • Upassende ord
    • Navn med tall
    • Navn med emojier
    • Bruk av symboler (!, ? osv.)
  • Gi oss beskjed hvis du har problemer med å oppdatere personopplysningene dine her.