Be om en reise med VoiceOver

Slik forespør du en reise med VoiceOver slått på:

1. Trykk én gang, og så to ganger på «Hvor skal du»-boksen. Angi destinasjonen din eller velg fra en liste over foreslåtte destinasjoner.

2. Hentestedet angis automatisk til GPS-plasseringen din. Hvis du vil endre hentestedet, trykker du på det én gang, og så to ganger for å redigere det.

3. Bruk tre fingre til å sveipe gjennom kjøretøyalternativene som er tilgjengelige i ditt område. Trykk på et kjøretøy én gang, og så to ganger for å velge det til reisen din.

4. Trykk én gang, og så to ganger på «BEKREFT HENTING» nederst på skjermen for å be om reisen.

5. Du får et varsel når sjåføren har ankommet. Meldingen leses høyt.

6. Trykk én gang, og så to ganger på linjen nederst på skjermen for å se følgende alternativer:

– Ta kontakt med partnersjåføren – trykk én gang, og så to ganger på det runde telefonikonet for å ringe partnersjåførens telefonnummer eller ringe gratis.

– Kanseller reisen – trykk én gang, og så to ganger på «Kanseller», og trykk så én gang, og så to ganger på «Ja, kanseller» for å bekrefte det.

– Del statusen din – trykk én gang, og så to ganger på «Del status» og velg personer fra kontaktlisten din. Uber sender en lenke til disse kontaktene, slik at de kan spore reisen din.

- Del prisen – trykk én gang, og så to ganger på «Del prisen» og velg en kontakt.