Be om en reise med VoiceOver

Slik ber du om en reise med VoiceOver slått på:

1. Trykk én gang, og så to ganger på «Hvor skal du»-feltet. Angi destinasjonen din eller velg fra en liste over foreslåtte destinasjoner.

2. Hentestedet angis automatisk til GPS-plasseringen din. Hvis du vil endre hentestedet, trykker du på det én gang, og så to ganger for å redigere det.

3. Bruk tre fingre til å sveipe gjennom kjøretøysalternativene som er tilgjengelige i ditt område. Trykk på et kjøretøy én gang, og så to ganger for å velge det til reisen din.

4. Trykk én gang, og så to ganger på «BEKREFT HENTING» nederst på skjermen for å be om reisen.

5. Du får et varsel når sjåføren har ankommet. Meldingen leses høyt.

6. Trykk én gang, og så to ganger på linjen nederst på skjermen for å se følgende alternativer:

– Ta kontakt med sjåføren – trykk én gang, og så to ganger på det runde telefonikonet for å ringe sjåførens telefonnummer eller ringe gratis.

– Kanseller reisen – trykk én gang, og så to ganger på «Kanseller», og trykk så én gang, og så to ganger på «Ja, kanseller» for å bekrefte det.

– Del statusen din – trykk én gang, og så to ganger på «Del status» og velg personer fra kontaktlisten din. Uber sender en link til disse kontaktene, slik at de kan følge med på reisen din.

– Del prisen – trykk én gang, og så to ganger på «Prisdeling» og velg en kontakt.