Betale utestående beløp

Hvis en kostnad fra Uber ikke fullføres grunnet betalingsmåten, kan du være midlertidig ute av stand til å forespørre reiser. Appen vil be deg om å betale det utestående beløpet med en betalingsmåte du selv velger. Hvis denne betalingsmåten blir avvist, kan du legge til en ny betalingsmåte og prøve på nytt. Hvis du fortsatt har problemer, kan du ta kontakt med banken din for å sikre at betalingsmåten er gyldig.

Du kan også betale et utestående beløp på riders.uber.com. Slik gjør du det:
1. Velg Betaling i kontomenyen.
2. Oppdater betalingsmåten(e)
3. Velg Mine turer i kontomenyen for å gjennomgå og betale det utestående beløpet.

Vi bistår deg gjerne med å betale et utestående beløp. Bekreft betalingsmåten(e) du vil at vi skal benytte. Kontroller at den valgte betalingsmåten er knyttet til Uber-kontoen din.